Amber Brantsen, NOS journaal

Het was een zware ochtend voor Amber Brantsen. De zwangere presentatrice werd misselijk en moest daarom stoppen met het NOS Journaal van 08:00 uur.

Dit is niet de eerste keer dat Amber zich onwel voelt tijdens een uitzending. Gelukkig schreef ze in juli al snel op Twitter: “Ik werd net even onwel tijdens het NOS Journaal van 7 uur. Geen zorgen, ik ben weer oké.”

‘Zwanger zijn is een feest’

De 31-jarige Amber deelde vanochtend: “Sorry, het was een wat korter NOS Journaal om 08:00 uur. Maar bedenk: zwanger zijn is een feest!” De uitzending van 09:00 uur werd overgenomen door haar collega Jeroen Tjepkema.

Article continues after the ad

‘Hang in there’

Ze kon op veel steun van haar collega’s rekenen. Zo reageerde Een Vandaag-presentatrice Roos Moggré: “O no! Hang in there”. Zij weet waar ze over praat, want Roos is zwanger van haar tweede kindje.

De presentatrice verwacht samen met haar oud-collega Rachid Finge (van 3FM, waar Frank van der Lende hun relatie per ongeluk bekendmaakte) in februari 2021 hun eerste kindje. Nu werkt Rachid als communicatiemanager bij het bedrijf Google.