Superhelden zijn cool, maar soms hebben ze vooral last van hun ‘bijzondere gaves’. Gelukkig kunnen deze misfits terecht in DC’s Doom Patrol. Check de nieuwe trailer!

De helden van Doom Patrol zijn eigenlijk maar een bijeengeraapt zooitje. Alle leden hebben superpowers, waar ze eigenlijk niet op zaten te wachten.

Het lichaam van Elasti-Woman (April Bowlby) werd rekbaar na een aanval met gifgas, terwijl Crazy Jane 64 verschillende persoonlijkheden heeft, met allemaal hun eigen kracht. Cyborg kreeg een supersterk robotlichaam, dat zijn leven redde nadat hij gedeeltelijk werd verslonden door een interdimensionaal monster.

Robotman (Brendan Fraser) werd getroffen door een vergelijkbaar lot. Het lichaam van deze autocoureur werd totaal verbrijzeld in een crash, waarna zijn brein in een metalen lichaam werd geplaatst. Negative Man (Matt Bomer en Matthew Zuk) vloog met zijn testvliegtuig door een radioactieve wolk, en ontving vreemde krachten met negatieve energie. Hij kan een onzichtbare dubbelganger besturen, maar raakt dan zelf in een soort coma.

More content below the advertising

 

Het team is samengesteld door The Chief (Timothy Dalton). Naast de leider van de Doom Patrol, is hij ook een kundig arts… Dat kan het team goed gebruiken, want ze lopen eigenlijk continu op hun laatste benen!

Doom Patrol

In de serie nemen de mislukte superhelden het op tegen Mr. Nobody (Alan Tudyk). Deze levende schaduw kan mensen langzaam tot waanzin drijven. Dat wordt nog een lastige klus voor de Doom Patrol, want door hun bizarre levensloop is het team mentaal al niet echt stabiel…
 

 

Doom Patrol is vanaf 15 februari te zien op DC Universe. De serie is een spin-off van Titans, dat niet lang na de Amerikaanse première op Netflix verscheen. Houd de rode N de komende tijd dus in de gaten!
 

More content below the advertising

Alison en Mona belanden van de regen in de drup! Bekijk de nieuwe trailer van Pretty Little Liars spin-off The Perfectionists.

In The Perfectionists bedenkt een vriendinnengroep een plan om wraak te nemen op de hottie Nolan Hotchkiss. Deze knappe boy heeft alle meiden wel een streek geleverd, en de dames fantaseren over de perfecte moord.

Hoewel de vriendinnen de plannen alleen maar uit frustratie maken, en Nolan niet écht willen opruimen, overkomt hem toch iets ergs… Het meidenclubje is meteen verdacht, en; zo blijkt al snel, zelf óók doelwit van de moordenaar.

More content below the advertising

 

In The Perfectionists zien we twee sterren uit Pretty Little Liars, waar The Perfectionists een spin-off van is. Sasha Pieterse keert terug als Alison DiLaurentis, terwijl Janel Parrish te zien is als Mona Vanderwaal. Zij ruilen Rosewood in voor Beacon Heights, en vallen van het ene mysterie in het andere.

Pretty Little Liars: The Perfectionists

The Perfectionists is een boekenreeks van Sara Shepard, die ook verantwoordelijk is Pretty Little Liars. Hoewel de misdaadverhalen met driedubbele bodems wel op elkaar lijken, staan de verhalen van Pretty Little Liars en The Perfectionists los van elkaar. Het betrekken van twee castleden uit PLL is een slimme manier om meteen een hele fanschare naar de nieuwe serie te lokken!
 

 

De eerste aflevering van Pretty Little Liars: The Perfectionists verschijnt op 20 maart in Amerika. Waarschijnlijk volgt de serie niet veel later op Netflix, hoewel de datum nog niet bekend is.

Zijn jullie klaar voor nieuwe avonturen van Alison en Mona? 

WarnerMedia, onderdeel van Warner Bros., kondigde recent aan dat het met een eigen streamingplatform komt en dat betekent dat Netflix nogal genaaid is. Waarom? Véél Netflix-shows zijn onderdeel van Warner…

More content below the advertising

…en die wil natuurlijk hits als Riverdale (waar een vierde seizoen van komt), Gossip Girl, Chilling Adventures of Sabrina, The Flash, Arrow en nog véél meer verhuizen naar hun eigen streamingplatform. Eind 2019 komt de nog naamloze dienst in Amerika uit.
 

 

En Nederland dan?

Het betekent niet dat wij opeens al deze shows verliezen. Ze zullen nog wel even op Netflix staan, maar zie het als een soort waarschuwing. Wanneer de Warner-streamingdienst óók naar Nederland komt, is het namelijk zo goed als zeker gedaan met deze series op Netlfix.

De lijst is lang

Naast de eerder genoemde series, moet je ook rekening houden met de volgende ‘slachtoffers’: Jane the Virgin, The 100, The Vampire Dirairies, Friends (!), Dynasty, Crazy Ex-Girlfriend en Gilmore Girls.
 

The C-watte?

Zoals je vast al zag, horen veel van deze shows bij de Amerikaanse zender The CW. En die had toch een dealtje met Netflix? Daardoor kunnen wij hier in Nederland ook genieten van Riverdale (al schieten we daar soms ook van in de stress) en superheldenshows als Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. Die deal met The CW en Netflix ligt nu een soort van open: Warner, dat The CW bezit, wil de hitshows exclusief op het eigen platform zetten.

Vooralsnog wachten we op definitieve bevestiging, maar als er ook maar één show op deze lijst staat die je nog wil zien, adviseren we om lekker te gaan bingen.