Privédetective Veronica Mars keert terug. En dat zal niet héél erg lang meer duren. Dat zegt actrice Kristen Bell tenminste tijdens tegen haar collega Ryan Hansen in een Facebook Live-sessie.

Article continues after the ad

De acteur, die ook in de Veronica Mars-serie en de film speelde, vroeg Kristen woensdag in een Facebook Live-segment van Indiewire naar de toekomstplannen rond Veronica Mars. De The Good Place-actrice antwoordde: "Wij zijn bereid de tijd en moeite erin te steken. Ik bedoel, als ik het zoals Murder She Wrote nog op m'n tachtigste moet doen, dan doe ik dat. Maar het gaat gebeuren." Ze vertelde dat ze nauw contact heeft met Rob Thomas, de maker van de serie, om te bepalen wanneer de comeback een goed moment zou zijn. Kristen liet daarnaast ook weten dat de volgende stap in de Veronica-franchise geen film gaat zijn. “Ik zal fans nooit meer laten betalen voor ons product”, benadrukt de actrice. Ze gaat uit van een miniserie.

Bekijk het interview hieronder, het telefoongesprek met Kristen Bell start rond minuut dertien:

Kristen speelde drie seizoenen lang de titelrol in televisieserie Veronica Mars. In 2007 werd de show van de buis gehaald, tot ongenoegen van veel fans en de makers en castleden. Toen de roep om een terugkeer van Veronica Mars zes jaar later nog steeds aanhield, startten Kristen en de bedenker van de serie Rob Thomas een kickstartcampagne om een film over Veronica te maken. Ze haalden hun doel van 2 miljoen dollar binnen elf uur, en de film kwam in 2014 uit.