Het programma Mindf*ck met illusionist Victor Mids blijft de gemoederen bezighouden. Mindf*ck was zaterdagavond met afstand het best bekeken programma.

Article continues after the ad

Mindf*ck op #1

Er keken gisteravond 1.977.000 mensen naar de illusies van Victor Mids op NPO 1. Dat zijn er iets minder dan de 2.034.000 van vorige week, maar toen moesten Mids en co het Achtuurjournaal nog boven zich dulden. Deze week is Mindf*ck de absolute nummer 1, waarmee het dus ook opnieuw concurrenten als De Kwis, Wie ben ik? en De Jongens tegen de Meisjes achter zich laat.

In de aflevering van gisteravond kon je zien hoe je geld verdient op de Miljonair Fair, en zagen kijkers hoe Victor het geheugen van dj Armin van Buuren wiste. Via de link onderaan dit artikel kun je de aflevering terugkijken.

"Niet bezig met kijkcijfers"

Victor Mids liet eerder al aan Privé weten dat hij natuurlijk heel blij is met het succes van de serie, maar zich niet erg bezighoudt met de kijkcijfers: "Ik ben enorm trots op het succes en dat we dat mooie tijdslot hebben gekregen, maar tegelijkertijd zijn we er niet heel erg mee bezig. We willen gewoon een mooi seizoen maken." Mids verwees daarmee naar de verhuizing van NPO 3 naar NPO 1, die wonderen heeft gedaan voor het bereik van de show.

Het groeiende succes zou ook zeker kunnen komen door het feit dat de makers niet direct hun beste trucs wilden prijsgeven. "In het eerste seizoen hebben we maar weinig laten zien van wat we aanvankelijk in ons hoofd hadden. Seizoen twee was meer een invuloefening, dat was totaal niet lastig, en inmiddels loopt het derde seizoen in Nederland", zei Victor Mids tegen Privé. Met de aflevering van gisteravond is er alweer een einde gekomen aan het seizoen, dus de vraag is nu hoeveel trucs hij nog in zijn arsenaal heeft. Aan AVROTROS en de NPO zal het niet liggen, als er over een vierde seizoen moet worden besloten!