Meer dan 2 miljoen kijkers voor Victor Mids

De Jongens tegen de Meisjes en Wie ben ik? beleefden hun seizoenspremières, maar Victor Mids' Mindf*ck trok het grootste publiek.

More content below the advertising

Miljoenen zien Mindf*ck

Mindf*ck blijft onverminderd populair. Er keken, om bijna precies te zijn, gisteravond 2.034.000 mensen naar de illusies van Victor Mids op NPO 1. Een knappe prestatie, want op RTL 4 begon ongeveer tegelijk het zesde seizoen van De Jongens tegen de Meisjes met Tijl Beckand en Chantal Janzen. Dat programma trok 1.135.000 kijkers, een verschil van bijna 900.000. Alleen het Achtuurjournaal werd, geheel naar traditie, door meer mensen gezien dan Mindf*ck, maar het scheelde maar zo'n 60.000 paar ogen.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Wie ben ik? deed het wat beter op RTL 4 dan De Jongens tegen de Meisjes. Met 1.363.000 kijkers staat het RTL-programma op de vierde plek van de dag. Het is dit jaar voor het eerst dat komiek Najib Amhali een van de teamcaptains is.

Terugkijken

Deze week leerde Victor Mids zijn kijkers hoe afleiding werkt en voerde hij een smaakexperiment uit met wijnkenner Ilja Gort. Klik hieronder door om de aflevering terug te kijken!

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.