Milou uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020
Source
Linelle Deunk

Het Boer zoekt Vrouw-droomkoppel Milou en Bastiaan is voor heel even gescheiden. Voordat je in de stress schiet: nee, er is gelukkig niets aan de hand, maar 'stadsmeisje' Milou laat de boerderij even links liggen!

Article continues after the ad

Wie BzV ook maar een béétje volgde, weet dat Milou een echte wereldreiziger is. Ze woonde en werkte in verschillende plekken over de hele wereld en vestigde zich een tijd terug in Frankfurt voor haar werk bij de Europese Centrale Bank. Door de lockdown verbleef ze grotendeels op Bastiaans boerenerf in Zeeland, maar nu zit ze toch weer in Duitsland!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💭 T H I N K I N G O F Y O U 👫🏼 Weer een weekje zonder jou doen.. #klefenbef #longdistance #liefde

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚒𝚕𝚘𝚞 (@miloumartina) op


Bastiaan en Milou

In eerst instantie zag Bastiaan het hélemaal niet zitten, zo'n langeafstandsrelatie. Maar door corona merkte hij daar natuurlijk weinig van. Overigens hoeft de boer zich niet zo heel druk te maken: Milou ziet zichzelf binnen een jaar wel definitief in Zeeland wonen. Toch is de grote stad ook best fijn, schrijft "stadsmeisje" Milou op Instagram. "Hoe lekker ik mijn joggingbroek c.q. boerderij outfit ook vind zitten, wat is het toch heerlijk om weer eens wat fatsoenlijks aan te trekken en mezelf op te dirken."


Benieuwd hoe het met de andere Boer zoekt Vrouw-kandidaten gaat? Wij zochten het voor je uit!

 

Foto: Linelle Deunk, KRO-NCRV