Milou, Boer zoekt Vrouw

Deelneemster Milou gaat vanavond in de nieuwste Boer zoekt Vrouw openhartig het gesprek aan met Bastiaan, die uiteindelijk moet kiezen tussen haar en Elise. "Ik ben een beetje bang."

Article continues after the ad

Dat is te zien in een nieuwe preview voor vanavond. "Ik wil het wel gewoon proberen, maar ik vind het gewoon lastig", zo vertelt ze. "Dat jij die keuze moet maken. Dan voel ik die druk daarvan ook."

'Beetje bang'

Milou geeft zelfs aan dat ze 'een beetje bang' is. En dat heeft alles te maken met het feit dat zij in Duitsland woont en haar hele (sociale) leven moet omgooien - mocht het wat worden met Bastiaan, dat is nog wel een belangrijke toevoeging (want mogelijk heeft Elise haar mond al voorbij gepraat). "Ja, voor mij zou dat betekenen dat ik wel moet gaan verhuizen. Gewoon mijn hele leven opgeven eigenlijk om hier iets nieuws te maken." Vervolgens zegt Bastiaan wat hij al eerder zei: hij heeft geen trek in een langeafstandsrelatie. Daar heeft 'ie teveel slechte ervaringen mee gehad.

Spannende aflevering

Deze aflevering zorgt waarschijnlijk voor meer vuurwerk dan álle afleveringen hiervoor. Zo lijkt het erop dat Erik toch bij Annemiek wil blijven, zagen we in een andere promo al dat één van Geerts dames de benen neemt én komt voor iedereen het ultieme keuzemoment toch steeds dichterbij...

Boer zoekt Vrouw 19 april

"Van mij mag je naar huis. Maar wil je dat?" 💕 Boer zoekt Vrouw, zondag 20.25 uur op NPO 1!

Geplaatst door KRO-NCRV op Donderdag 16 april 2020


Boer zoekt Vrouw is vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk