Afgelopen week vierde monsterhit ‘Wannabe’ van Spice Girls zijn 21e verjaardag. Om dat te vieren had het Amerikaanse W Magazine een all-star groep samengesteld van film- en televisiesterren!

Article continues after the ad

Doorbraak

We hebben wel eens van supergroepen gehoord, maar de zanggroep die W Magazine samenstelde is moeilijk te overtreffen! Onder anderen Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Riz Ahmed (Star Wars: Rogue One) en James Franco (127 Hours) namen plaats achter de microfoon om ‘Wannabe’ te coveren, de doorbraakhit van de Spice Girls uit 1996.

Geobsedeerd

Maar, misschien niet verwonderlijk bij een nummer van de Spice Girls, het zijn de actrices die de show stelen. Stranger Things-ster Millie Bobby Brown is naar eigen zeggen ‘geobsedeerd’ door de Spice Girls. Ze geeft dan ook alles wat ze in huis heeft om het nummer tot leven te brengen. Nicole Kidman pakt het iets anders aan: die zingt het nummer alsof ze de voice-over doet van een Stoute Meiden-infomercial. Misschien kan Kidman dan ook voortaan de rol van Sexy Spice op zich nemen!