Miljuschka Witzenhausen, Astrid Holleeder

TV-kok Miljuschka Witzenhausen zit een beetje in de put! Het leven van de Videoland-ster verloopt momenteel niet echt op rolletjes, zo is wel duidelijk na een zeer openhartige Insta-post.

Article continues after the ad

Van Miljuschka, die eerder dit jaar nog meedeed aan Wie is de Mol? (doe je ook mee met de nieuwe Superguide-poule?), zijn we inmiddels wel gewend dat ze geen blad voor de mond neemt op Insta. Ze streeft ernaar altijd zo eerlijk mogelijke foto's te plaatsen. Zo ook nu! Want.... het leven is af en toe gewoon klote.

'Niet lekker in mijn vel'

"Ben er ff zo klaar mee", schrijft 'Mil' bij foto's die de 2020-mood van ellende goed samenvatten. "Corona. Regen. Niet lekker in mn vel. Gedoe. Zo dat lucht op." Vervolgens roept ze haar volgers op om ook lekker te klagen. "Waar zit je mee?" Nou, daar geven haar volgers wel gehoor aan. "Dat het deeg van jouw kerststol zo kleeft aan mijn vinger", grapt een van hen. Maar: er kwamen uiteraard ook veel serieuze reacties!


Miljuschka bingen

Miljuschka, die volgens een van haar fans met deze foto's op The Grinch lijkt, is niet alleen maar te bewonderen op Insta en de ouderwetse kijkbuis. Sinds kort staat ze ook op Disney+! Jawel! 24 Kitchen mocht een deel van hun content op de streamingdienst knallen. De culinaire reizen van Miljuschka naar Mexico, Japan en Vietnam staan klaar om gebinged te worden!