Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is jarig! De tv-kok is vandaag 35 jaar oud geworden en viert dat met een sexy foto én een vragenuurtje. Ze beantwoordde daarin prangende vragen van haar volgers. Een van Miljuschka haar volgers vraagt zich (in haar Instagram Stories) bijvoorbeeld af wat ze over zou willen doen in haar leven.

Miljuschka Witzenhausen kent geen spijt

"Als je iets over zou kunnen doen in je leven, wat zou dat dan zijn?" Het was een van de vragen die Miljuschka Witzenhausen in haar vragenuurtje op Instagram openhartig beantwoordde. Uiteraard heeft de tv-kok best dingen die ze anders had willen zien, maar spijt heeft ze gelukkig niet: “Spijt is wat de koe schijt. Er zijn zoveel dingen die ik anders had/zou willen zien. Maar uit iedere ervaring komt een les. Dat is zo waardevol. Het klinkt gek, maar soms zijn je downfalls ook je zegeningen.”

De tv-kok telt haar zegeningen

En gezegend is Miljuschka! Op haar 35ste verjaardag staat ze extra stil bij alle fijne dingen in haar leven: “Een moment om stil te staan bij mijn zegeningen. Mijn kids zijn gelukkig. Ik leef in liefde met mijn lieve Philip. Mijn moeder leeft. Ik heb werk waar ik van hou. Ik ben dankbaar voor alles wat me gegeven is in dit leven.”

Article continues after the ad

Miljuschka geeft zichzelf bloot

Zoals bovenstaande foto maar weer eens bewijst, is Miljuschka er niet vies van om zichzelf bloot te geven op het internet. En dat doet ze eigenlijk altijd met een goede reden! De tv-kok wil namelijk op een zelfverzekerde wijze haar curves showen. Dat Miljuschka uitgegroeid is tot een zelfverzekerde vrouw heeft natuurlijk ook te maken met haar bewogen familiegeschiedenis, waarover ze laatst nog openhartig vertelde.

Miljuschka kookt is elke werkdag om 17.30 uur te zien bij RTL 4.