Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is het zat dat vrouwen als Bridget Maasland, Monique Westenberg en Leontine Borsato in al deze liefdesperikelen altijd de zwartepiet krijgen toegespeeld. Dat liet ze vandaag duidelijk weten in RTL Boulevard

Article continues after the ad

"Je zit je een beetje te verbijten, Miljuschka", horen we Luuk Ikink kort na een fragment over de break-up van André en Monique zeggen. "Ja, ik vind er echt wat van!" En dat liet ze weten ook.

Zwartepiet toegespeeld krijgen

De presentatrice is het namelijk zat dat het altijd maar om de man draait in de media. "Hoe ga ik dit nu netjes zeggen? In deze relatieperikelen waar vaak de man vreemdgaat - bij zowel André (in de vorige situatie, red) als Marco - zagen we wat er gebeurde met de vrouwen in dat spel. Ik vind dat Bridget bijvoorbeeld totaal als zwartepiet is neergezet en dat terwijl André weer op handen is gedragen en terug mocht naar zijn gezin." Ze snapt dat het 'in het spel van de liefde' allemaal kan, maar toch begrijpt ze dan niet hoe de media hierop inspeelt.

Tik op de vingers

"Als ik nu bijvoorbeeld Marco zie en dat nummer hoor en dat het allemaal aan Leontine ligt, dan vraag ik me echt af: waar hebben we het over?" gaat ze verder. "Is dit een soort gaslighting van vrouwen (subtiele vorm van manipulatie, red) terwijl we allemaal weten waar de schuld ligt? Ik vind het dus heel krom dat de vrouwen een soort tik op hun vingers krijgen en erop worden aangekeken", maakt Miljuschka duidelijk. Ze heeft dan ook te doen met Leontine. "Volgens dat nummer is zij er helemaal klaar mee. En dan denk ik: hallo, het komt toch niet als een donderslag bij heldere hemel? Er is toch een reden dat het over is. En dat ligt niet aan haar." 

Advies van John

Ook John van den Heuvel sluit zich daar bij aan. "Ik moet je heel eerlijk zeggen dat als ik André zag in dat interview gisteren en Marco in dat fragment net, heb ik aan beide mannen maar één advies: zoek maar heel snel professionele hulp!" Nou, dat is nog eens duidelijke taal van de misdaadjournalist. Bekijk hieronder het complete fragment terug.

Reacties

Natuurlijk vonden de kijkers van RTL Boulevard dan weer wat van het statement van Mill. Lees hieronder de reacties!

RTL Boulevard gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: