Miljuschka Witzenhausen Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Op dit moment vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Een van de genomineerden in de categorie Televizier-Ster Presentatrice is Miljuschka Witzenhausen. De tv-kok en documentairemaakster is enorm blij dat haar trotse moeder dit heugelijke moment mee kan maken!

Televizier-Ster: kroon op haar werk

Miljuschka Witzenhausen vertelt RTL Boulevard over haar nominatie in de categorie Televizier-Ster Presentatrice op het Gouden Televizier-Ring Gala. Ze neemt het op tegen twee andere grootheden: Chantal Janzen en Eva Jinek. Miljuschka kan het nauwelijks geloven. Ze noemt haar nominatie zelfs "frappant"! Het voelt echter wel als de kroon op haar werk. Zodoende is ze heel blij dat ze dit bijzondere moment met haar moeder kan delen.

Miljuschka Witzenhausen schittert in jurk

Miljuschka noemt haar moeder haar grote steun. Met tranen in haar ogen vertelt ze hoe blij ze is dat haar moeder haar nominatie nog kan meemaken: “Dat zij kan zien dat dit gebeurt, dat zij daar echt nog bij is, dat is voor mij heel dierbaar.” En wie weet: misschien weet Miljuschka haar nominatie ook gewoon wel echt te verzilveren! Aan haar schitterende jurk zal het in ieder geval niet liggen. Kijk maar:

We vertellen je straks heel graag wie de winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 zijn!

Article continues after the ad