Miljuschka Witzenhausen, Astrid Holleeder

Astrid Holleeder laat al jaren haar gezicht niet meer zien in de media vanwege de aanhoudende dreigingen van broer Willem Holleeder. Maar haar dochter doet dat nu voor één keer wel, al is dat wel voor een speciale gelegenheid. 

Article continues after the ad

Miljuschka Witzenhausen wil namelijk haar volgers oproepen om te stemmen op het boek van haar moeder. "Aangezien ze zelf geen campagne kan voeren, doe ik het voor haar", schrijft de tv-kok bij een aantal krachtige beelden van moeder en dochter. Je ziet ze hieronder! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WIN WIN WIN!! La Mama is voor de derde keer genomineerd voor de @ns_publieksprijs Aangezien ze zelf geen campagne kan voeren doe ik het voor haar. Ik heb het volgende bedacht. Via mijn stories kan je vandaag en de komende dagen via mijn mail info@miljuschka.com een vraag stellen aan mijn moeder. Die ik dan samen met haar op mijn kanaal zal beantwoorden. In het totaal kies ik 10 vragen uit. Om uit gekozen te worden moet je 1 ding doen namelijk op haar stemmen en een goede vraag stellen. Daarnaast krijgt iedereen in deze top 10 de gesigneerde trilogie opgestuurd. Dus breng je stem uit en stuur het bewijs door met een vraag naar info@miljuschka.com of stel m via mijn stories en post een screenshot van jouw stem tag mij @miljuschka erin. Deze actie loopt tot 18 november😘

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op


NS Publieksprijs

Astrids boek Familiegeheimen is voor de derde keer genomineerd voor de NS Publieksprijs en dat moment mag niet onopgemerkt voorbijgaan, vindt Miljuschka. "Ik heb het volgende bedacht. Via mijn stories kan je vandaag en de komende dagen via mijn mail een vraag stellen aan mijn moeder. In totaal kies ik 10 vragen uit." Naast een antwoord krijgen de winnaars dan ook nog eens de drie boeken Judas, Familiegeheimen en Dagboek van een getuige opgestuurd.

Sterke vrouwen

Ondanks dat de documentairemaakster niet dagelijks bij haar moeder over de vloer kan komen, is de band tussen moeder en dochter wel enorm sterk. "Ik had nooit kunnen doen wat ik nu doe zonder dat vangnet van vier sterke vrouwen achter me. Van mijn moeder heb ik geleerd om altijd door te gaan. Zij heeft me geleerd het geluk uit mezelf te halen, ook al is dat haar niet gelukt", vertelde de presentatrice eerder in het AD. Het was dan ook niet gek dat Miljuschka zich vlak voor het Televizier-Ring Gala nog even tot haar moeder richtte.