Miljuschka Witzenhausen in Wie is de Mol? op NPO 1

Dat Wie is de Mol-deelneemster en tv-kok Miljuschka niet vies is van wat naakt op Instagram, bewees ze al eerder met haar blote billen-foto, maar vandaag was het opnieuw raak. Vanmorgen wenste ze haar volgers op een wel hele originele manier een 'goedemorgen'. 

Article continues after the ad

Op de foto ligt een lachende Miljuschka op bed met slechts een deken om haar heen. Een veelzeggende plaatje dat net als de vorige keer op een hoop lof kan rekenen. 

Positieve reacties

Opvallend is het bijna dat er tussen de meer dan 1000 reacties bijna geen negatieve te vinden is. De hartjes en lieve commentaren vliegen de mogelijke Mol van dit jaar om de oren. "Wat ben je toch een prachtvrouw!", reageert één van haar fans. "Damn girl, you look good", maakt een ander duidelijk. Al wil iemand anders haar nog wel even waarschuwen: "Trek je wel wat warms aan? Het is wat fris." 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorgen😘 📸 by @liselorechevalier 💄 by @mettinajagermakeup 🗞 by @linda 👗 by @bjornfrankestyling

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op


Zelfvertrouwen

Miljuschka maakte eerder al duidelijk dat ze geen probleem heeft met haar eigen lichaam. "Ik heb maat 42-44 en weeg gemiddeld 75kg met een lengte van 165cm. Ik heb absoluut geen problemen met mijn maat of gewicht." En dat is maar goed ook!