Miljuschka

We kennen Miljuschka Witzenhausen als de stoere kookchick die zich van niemand iets aantrekt en op Instagram veel positieve verhalen deelt. Maar gisteren sprak ze op haar Insta-stories over haar dochter Felina en toen hield ze het niet droog.

Dochter

Miljuschka's dochter heeft epilepsie en dat zorgt voor veel slapeloze nachten. “De decembermaand is altijd vrij pittig voor kinderen. Ik denk dat alle ouders dat weten.” En dat weet de presentatrice van de vernieuwde versie van Obese maar al te goed. “Op het moment dat je een dochter hebt met epilepsie en dan hele nachten vaak verstoord, dat is gewoon niet goed voor je staat van zijn.” 

Epilepsie

Tijdens haar verhaal kon de tv-chef haar tranen niet bedwingen. “Er gebeuren ook heel veel mooie dingen, maar als er iets met je kind is, ben je toch een beetje van slag.”  Tijdens het emotionele betoog bedankte Miljuschka de fans die haar hebben gesteund in deze lastige periode. “Iedereen bedankt die de afgelopen tijd heeft gedoneerd of bijvoorbeeld een boek heeft gekocht.” 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Linda

De presentatrice vertelde op Linda.nl hoe heftig de epileptische aanvallen van Felina kunnen zijn. “Normaal heeft mijn dochter eens in de twee maanden een aanval. Door de coronatijd valt alle structuur weg, waardoor ze er nu vaker last van heeft.” Ze vertelde dat de aanvallen steeds heftiger werden. “De ambulance is al een paar keer langs geweest omdat ik Felina niet zelf meer wakker kreeg. Ik ben wel wat gewend zoals iedereen weet, maar zien hoe de ogen van je kind wegdraaien en ze aan het schuimbekken is… Dat wens je geen ouder toe.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.