Nikkie Plessen

Fashion-icoon, Dragons' Den-ster én RTL Boulevard-deskundige Nikkie Plessen gaat lekker. Al jáááren natuurlijk. Toch zit het ook dit jaar wel snor  met de centen, zo blijkt nu.

Article continues after the ad

Zakenblad Quote kwam deze week met de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs en daarin gooit Nikkie hoge ogen. Naast tv-optredens in Boulevard en Dragons' Den harkte de onderneemster haar miljoenen natuurlijk vooral binnen met haar kledingimperium. Dit is hoeveel ze daarmee verdiende.

Vermogen

Nikkie is - houd je vast - goed voor maar liefst €28 miljoen. En als je dacht dat ze daarmee de best verdienende jonge BN'er is... Nou, nee hoor. Zo hebben Afrojack (€30 miljoen), Doutzen Kroes (€30 miljoen) én Martin Garrix (€45 miljoen) nóg meer knaken op de bankrekening staan.

Kritiek

Nikkie lag de laatste tijd overigens onder vuur en dat heeft alles te maken met de coronacrisis. Zo kreeg ze een flinke sneer van tv-columniste Angela de Jong te verwerken. Die vond het gevaarlijker worden dat BN'ers zoals Nikkie nu ineens 'coronadeskundige' spelen. En dat komt dan weer door Nikkie's optredens in RTL Boulevard, waar ze laatst ook nog een... 'opmerkelijke' uitspreek deed over consumenten in haar kledingwinkels. Als klap op de vuurpijl geeft tv-blad Televizier Nikkie nu ook een kleine trap na in haar berichtgeving over de Quote-lijst. "Recentelijk vertelde Nikkie wel in WNL op zondag dat ze momenteel haar hand ophoudt bij de overheid om haar personeel te kunnen blijven betalen in coronatijd. Dat zou ze met 28 miljoen natuurlijk ook gemakkelijk zelf kunnen doen." Oef! 

Nikkie Plessen in RTL Boulevard


Check hier alle BN'ers in de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs!