Winston Gerschtanowitz in Miljoenenjacht, 19-09-2021

Het blijft mooie televisie: het moment dat Winston Gerschtanowitz live aanbelt bij mensen na de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Wij zouden een gat in de lucht springen, want je weet dat er een geldbedrag aan zit te komen. Maar dat geldt niet voor iedereen... En ook deze keer was het weer raak.

In de pyjama

Vol enthousiasme belt Winston aan bij een huis, om te vertellen dat de bewoners maar liefst 182.5000 euro hebben gewonnen. De man des huizes doet open en roept meteen naar zijn kinderen dat ze ook moeten komen, maar tevergeefs. Maar ja, het is live hè, dus Winston moet toch door! "Zullen we maar beginnen, want als we op het hele gezin moeten wachten..." Als zoon Tim beneden komt, wordt hem opgedragen om de rest ook te halen. Tim loopt weer weg, om even later weer terug te komen met de mededeling dat ze niet willen, omdat ze in de pyjama zitten. Kunnen we op zich begrijpen, maar zó vaak staat Winston niet met z'n gouden koffertje aan de deur...

Maar eerlijk is eerlijk: de reactie van vader en zoon is al leuk genoeg. "Straks een pyjamafeestje boven", grapt Winston nog. Een ander puntje van ergernis onder de Twitteraars was de telefoon die ondertussen al ging.

Article continues after the ad

Wij kijken nu al uit naar de volgende winnaars van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Zowel de nietsvermoedende mensen thuis, als de kandidaten in de studio. Zoals Gayle bijvoorbeeld, die maar liefst drie keer in één aflevering won.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.