Het is alweer een tijdje terug dat Austin Powers en zijn aartsvijand Dr. Evil de bioscopen onveilig maakten. Maar als het aan Mike Myers ligt, komt daar snel verandering in!

Article continues after the ad

Superschurk

De laatste Austin Powers-film, genaamd Goldmember, stamt alweer uit 2002. Misschien maar beter ook. De serie kwam in 1997 briljant uit de startblokken met Austin Powers: International Man of Mystery, maar de twee vervolgen voelden toch een beetje als goedkope herhalingen van het origineel. Maar de wereld is geheim agent Austin Powers en de onhandige superschurk Dr. Evil nooit helemaal vergeten. Mike Myers hint zelfs op een comeback van de James Bond-parodie!

Onzeker

De acteur vertelde in een interview: “Het lijkt me te gek om een film te maken verteld vanuit het perspectief van Dr. Evil. Dat zou dus Dr. Evil 1, Austin Powers 4 zijn. Zo zou ik het doen. Start de campagne maar!” Of de film ooit het daglicht zal zien, is nog onzeker. Maar Myers zelf lijkt er in ieder geval zin in te hebben. De 54-jarige komiek trad onlangs zelfs nog op als Dr. Evil in de talkshow van Jimmy Fallon! Aan de fans zal het niet liggen. Vraag hen of ze uitkijken naar het vierde deel in de reeks, en het antwoord is ongetwijfeld: “Yeah, baby! Yeah!