Gisteren mocht Amerika naar de stembus voor de midterm-verkiezingen. En daarbij bleek dat een gevaarlijke outsider zich ook verkiesbaar had gesteld!

Superschurk

Eergisteren schreven we al dat Mike Myers hintte op een terugkeer van Dr. Evil. Maar we hadden niet gedacht dat hij dezelfde dag al zijn comeback zou maken! De superschurk uit de Austin Powers-reeks was aan de vooravond van de Amerikaanse midterm-verkiezingen namelijk opnieuw te gast bij Jimmy Fallon. En daar onthulde Dr. Evil dat hij zich ook verkiesbaar had gesteld!

 

Pringles

Op de vraag waarom Dr. Evil zich verkiesbaar stelde, antwoordde hij: “Het is 2018 en ‘evil’ is hipper dan ooit’. Uiteraard mocht een pakkende slogan niet ontbreken: ‘Make America Evil Again’. Om de kiezers verder over de streep te trekken, had hij een ‘Vijfstappenplan voor het Kwaad’ opgesteld, met verkiezingspunten als het nog smaller maken van de Pringles-verpakkingen en het bijna verdubbelen van het aantal seconden voordat je een YouTube-advertentie kunt skippen. Daarmee bewijst Dr. Evil een grotere sadist te zijn dan de schurk uit de Saw-reeks!

Article continues after the ad