Bassie en Adriaan hebben een mijlpaal bereikt op YouTube. De video's van de clown en acrobaat werden meer dan vijftig miljoen keer bekeken!

Article continues after the ad

Marathon

Het is al ruim 20 jaar geleden dat Bassie en Adriaan voor het laatst schitterden in hun eigen tv-serie. Maar de kinderhelden lijken er de laatste jaren alleen maar populairder op te worden! Zo verscheen er vorig jaar een grote overzichtstentoonstelling over Bassie en Adriaan en eerder dit jaar werd er zelfs nog heuse een bioscoopmarathon georganiseerd rondom het tweetal. Ook op YouTube doet het duo goede zaken: hun video’s zijn al meer dan vijftig miljoen keer bekeken!

Populair

De broers Aad en Bas van Toor besloten zo'n vier jaar geleden hun filmpjes legaal in een eigen YouTube-kanaal te plaatsen. Sindsdien trekken de avonturen van het gepensioneerde duo veel kijkers. Twee jaar geleden bereikten Bassie en Adriaan al de mijlpaal van 25 miljoen views. De populairste video van het Bassie en Adriaan is momenteel 'Bassie schiet een bok'. Het filmpje van ruim 6,5 minuut werd al meer dan 1,7 miljoen keer aangeklikt! Wil je ook bij de koffieautomaat kunnen meepraten over deze viral video? ‘Bassie schiet een bok’ is hieronder in zijn volle glorie te bekijken!