Guzman, Elite

Nog voordat het vierde seizoen van de populaire dramaserie Élite op Netflix kwam, kondigde de streamingdienst al een vijfde seizoen aan. Veel weten we  daar logischerwijs nog niet over, op één héél belangrijk detail na...

Article continues after the ad

Spoiler alert: dit artikel bevat spoilers van het laatste seizoen Élite!

Het lot van Guzmán en Ander

Mocht je het vierde seizoen al hebben gezien, dan weet je dat het eindigde met het vertrek van Guzmán (Miguel Bernardeau) en Ander (Arón Piper). Zij besloten hun geliefde Las Encinas de rug toe te keren en te gaan reizen. Het leek waarschijnlijk dat dit het definitieve vertrek betekende voor de twee oud-gediende, maar met een lopend moordonderzoek waar Guzmán alles vanaf weet, was dat allesbehalve zeker. Tot dit weekend!

Afscheid nemen

We zullen de pleister maar gauw van de wond trekken: Guzmán keert inderdaad niet meer terug! De acteur nam dit weekend via de officiële Instagram afscheid. "Hé, dit is Miguel Bernardeau en voor diegenen die de finale van Elite seizoen 4 al hebben gezien, ik wilde afscheid nemen en je een dikke knuffel sturen."

Dankbare periode

De acteur is dankbaar voor alles wat hij als Guzmàn heeft mogen doen. "Ik wilde het hele Elite-team bedanken, de productie, de regie, mijn castleden, degenen die er nog zijn, degenen die dat niet meer zijn, ik zal je altijd in mijn hart hebben en het was een enorm genoegen om met je samen te werken." Tot slot bedankt hij de streamingdienst. "Bedankt aan Netflix dat je ons de kans hebt gegeven, aan de makers en vooral aan Guzmán die me heeft geleerd dat het nooit te laat is om te veranderen. Tot ziens."

Bekijk hieronder zijn afscheidsboodschap1


Nu rest natuurlijk de vraag of Ander (Aron Piper) wel terugkeert bij zijn grote liefde Omar. Hoe leuk dat ook zou zijn, op basis van de foto hieronder lijkt die situatie niet tot de mogelijkheden te behoren. 

 


De eerste vier seizoenen van Élite zijn op Netflix te zien. Lees hier wat wij ervan vonden.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.