Een duister dorpje, een gespannen huwelijk en een gruwelijke moord: de eerste trailer van horrorthriller Midnighters heeft het allemaal. Kijk 'm hierboven!

Article continues after the ad

Plottwist!

Normaal gesproken staat oud en nieuw in het teken van een nieuwe start maken, vrienden, familie en blijdschap. Maar niet voor Jeff en Lindsey. De twee zijn op weg naar huis van een oud en nieuw-feestje wanneer ze een onbekende man aanrijden. De ongelukkige passant is op slag dood en Jeff en Lindsey besluiten in blinde paniek het lijk thuis te verbergen. An sich al geen goed idee, maar dan vindt Jeff ook nog eens een briefje met hun adres in de zak van het slachtoffer. Wat blijkt? Hij was op weg naar hun huis. Maar waarom?

Julius Ramsay

De film is geregisseerd door Julius Ramsay, die naam zegt je waarschijnlijk niet zoveel, maar je bent ongetwijfeld bekend met zijn werk. De beste man heeft namelijk twee Walking Dead-afleveringen geregisseerd en is twee jaar editor geweest van de populaire serie. Ramsay’s broer Alston schreef het script voor Midnighters.

Bioscoop?

Wanneer en of de film in de Nederlandse bioscopen verschijnt is nog niet bekend. Midnighters ging in premiere op het LAFF filmfestival in Amerika en wordt beschreven als een soort gestileerde Hitchcock-film. Wij hebben er zin in!