Michelle Rodriguez, die tot nu toe in vijf Fast and Furious-films zat, maakt voorlopig nog niet bekend of haar personage Letty terugkeert in Fast & Furious 9. Ze wil eerst zeker zijn dat de franchise wat vrouwvriendelijker wordt!

More content below the advertising

Dat onthult ze in een interview met Vanity Fair. Volgens Rodriquez moet de met testosteron gevulde filmreeks wat meer liefde geven aan vrouwen. Ze spelen volgens haar nog altijd een ondergeschikte rol. “Ik weet nog niet of ik terugkom. Dan ligt echt aan het script. Ik hoop dat het inclusive is.”
 

 

Aan je ballen krabben

Ze gooit er ook een paar geniale one-liners uit. Zo zegt ze dat ze al zowat haar hele leven in het rond schiet met geweren en met de boys omgaat. “Ik moest toekijken hoe zij aan hun ballen zaten te krabben en rook steeds met eiwit gemixte scheten.” Wow!
 

Girlpower

Overigens zegt Rodriquez, die zich al sinds 2017 uitspreekt over de behandeling van vrouwen in Fast, nog niks over de vrouwelijke spin-off van Fast and Furious. Daar moet ze toch gewoon aan meedoen? Ook Jordana Brewster (Mia Toretto) lijkt een zekerheidje.
 

Hobbs & Shaw

Fast & Furious 9 staat – met of zonder Michelle Rodriquez – gepland voor 2020. Tot die tijd zitten fans echter gebakken met testosteron-spin-off Hobbs & Shaw, met de afgetrainde halfgoden Dwayne Johnson en Jason Statham. Check die trailer dan!
 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.