Ex-realityster en Temptation Island-superfan Michella Kox zit momenteel in diepe rouw. Afgelopen weekend moest ze afscheid nemen van trouwe viervoeter Benji. 

Article continues after the ad

"Voor altijd in ons hart", schrijft Michella op haar Facebookpagina. "Bedankt voor de mooie 16 jaren. Nu heb je rust." In een aantal emotionele posts vertelt ze hoe Benji afgelopen weekend weer 'aanvallen' kreeg. Ze liet de dierenarts komen om haar beestje uit zijn lijden te verlossen. 
 

Wat een dag en nacht wat een onmacht !!! Gister dacht ik tot hier en niet verder hij kreeg weer aanvallen en ik ben...

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Zondag 23 juni 2019


Michella Kox en haar hondje

Normaal schrijft Michella over de laatste sappige Temptation-roddels én houdt ze ons op de hoogte van vechtpartijen. Hier had ze de afgelopen tijd begrijpelijk niet zo'n trek in. Afgelopen week liet ze op Facebook al van zich horen. "Even geen sensatie en drama!!!", beloofde 'Mies'. "Gewoon zorgen dat de laatste maanden naar Benji gaan."
 

Ik ben niet zo vaak op fb of insta mijn leven staat momenteel echt op zijn kop al bijna 2 maanden 😔 zoals iedereen heeft...

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Donderdag 20 juni 2019

 

Laat je hond niet in de auto!

Daarnaast vraagt Mies (die nogal eens voor ophef zorgt) haar vele volgers de komende hete periode extra op hun hondjes te letten. Ter ere van Benji en alle andere viervoeters van Nederland doet ze een oproep: laat je hondje niet in een auto zitten!  
 

MAG DIT EEN HELE GROTE LES ZIJN VOOR IEDEREEN MET HOND OF ANDER HUISDIER DIE ZE IN DE AUTO ACHTERLATEN IK DOE DIT VOOR ELK HONDJE SPECIAAL VOOR MIJN LIEVE BENJI ❤️

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Zondag 23 juni 2019