Met de dalende kijkcijfers van Samantha & Michael: Scheiden Ermee uit moet Michael van der Plas de kachel toch laten roken en daarom is ie samen met goede vriendin Bianca een zangduo gestart!

Article continues after the ad

The Launch

Mike en Bianca hebben vrijdagavond hun après-skinummer officieel de wereld in geslingerd. In het partynummer is de hit The Launch van DJ Jean, die ook aanwezig was bij de presentatie, verwerkt. Ook zanger Dries Roelvink verleende zijn vocale medewerking op de presentatie.

Kirchberg

In het lied Après-ski met Mike & Bianca zingen de twee over Michaels feestcafé in het Oostenrijkse wintersportoord Kirchberg. Het is bedoeld voor de après-skifestiviteiten in het komende wintersportseizoen.

DJ Jean

Mike (Michael van der Plas, de ex van Barbie) had met Jean eerder een conflict over het gebruik van een sample uit The Launch. Maar ze hebben hun geschil over het liedje tot ieders tevredenheid opgelost. Jean zal een aantal malen draaien in Kirchberg en de Spaanse bar van Michael in Torremolinos en ontvangt een deel van de opbrengst van de single.