Gordon had woensdagavond stevige kritiek op het uiterlijk van Michaels vrouw Barbie (Samantha van der Plas), maar Michael maakte een flinke sneer terug naar de zanger.

Article continues after the ad

Oh Oh Gordon

''Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hiervoor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet!'', schreef de zanger op Facebook toen hij de promo van de voormalig Oh Oh Cherso-sterren zag.

Michael pakt Gordon terug

Michael geeft in Shownieuws zijn ongezouten mening over Gordon en zijn opmerking. ''Misschien zit hij een beetje met zichzelf in de knoop, want dat zit hij wel vaker natuurlijk. Een echte relatie kan die man ook niet vinden dus ik heb wel een beetje te doen met Gordon eigenlijk.''

Volwassen Barbie

Samantha lijkt er ondertussen niet echt mee te zitten. ''Ik vind jouw shows wel leuk en je bent geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig'', schrijft Barbie op Facebook. ''Tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter zal het wel worden.''

Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos

Op 7 september startte een nieuwe realityserie over Barbie en Michael. Het Scheveningse stel woont tegenwoordig in het Spaanse Torremolinos en runt daar feestcafé Gezelligheid.