Volgende week is het weer genieten geblazen van (vaak) 'domme debiele' weggebruikers in een gloednieuw seizoen van Wegmisbruikers. Voor ons een reden om de grootste gekken op een rij te zetten.

Article continues after the ad

Wilde achtervolging

Het is niet de eerste keer dat de politie in Wegmisbruikers iemand op de hielen zit en diegene er met een razend tempo vandoor gaat. Maar deze automobolist maakt het wel heel bont. Zo bont zelfs dat er maar liefst vijf politiewagens nodig zijn om de man staande te houden. Uiteindelijk wordt de man in de boeien geslagen en snapt-ie werkelijk niet wat hij fout gedaan heeft. 

Feest vol boetes

Een groot (boete)feest voor de politie in Wegmisbruikers. Want de automobilist in de volgende video begaat fout na fout na fout na fout: over een doorgetrokken streep inhalen, door rood rijden, rechts inhalen, over het fietspad rijden (?!?!?), geen gordel om en noem het maar op. De reden voor het gedrag: de kinderen op tijd ophalen. Tja, daar heeft de politie geen boodschap aan.

Honderd kilometer te hard

Wat een ruksmoes. Deze man voelde zich niet veilig omdat 'ie het gevoel had achtervolgd te worden. Ja, logisch als je meer dan 200 kilometer per uur rijdt. De man trapte het gas enorm in. De politie gelooft er geen barst van en geeft de snelheidsduivel een dikke vette boete.

Zware jongen

De politie kreeg in Wegmisbruikers ook een keer te maken met niet alleen een snelheidsduivel, maar ook met een man die losse handjes had. Nadat hij een zwangere vrouw te pakken had genomen, was de man gevlucht. Als de politie hem in het vizier heeft haalt 'ie de gekste capriolen uit. Met alle gevolgen van dien...

Heftigste ever

Misschien wel een van de heftigste afleveringen ooit: de politie wordt geconfronteerd met een stel drugsdealers die er als een haas vandoor gaan, maar daarbij ook de berm pakken, door rood rijden, rechts inhalen en eigenlijk zo'n beetje alles doen wat je een dikke prent oplevert. Na een heftige achtervolging gaat het helemaal mis.