Net5 gaat vanaf januari Bitterzoet uitzenden, een komische dramaserie met Tina de Bruin, Anniek Pheifer en Jennifer Hoffman.

Article continues after the ad

Drie dertigers

De bekende Nederlandse actrices die we in het verleden zagen in onder meer Julia's Tango, Bellicher: Cel en Verborgen Gebreken spelen drie dertigers die elkaar kennen uit hun studententijd. Caro, Esmee en Anna hebben allemaal hun eigen perikelen.

Bitterzoet

Zo is juriste Esmee moeder van twee zoons en is ze getrouwd met Pieter, een rasechte Bourgondiër. Dit is nogal in contrast met haar eigen drive om gezond te eten. Haar single vriendin Caro houdt van roken en drinken, date volop en heeft ook nog eens drie kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen. Anna is het serieuze type, dat haar vers verworven coachingstechnieken loslaat op haar vriendinnen.

Net5

Bitterzoet werd in eerste instantie exclusief geproduceerd voor LINDA TV, maar is vanaf 24 januari (om 21.25 uur) te zien bij Net5. Het scenario van de serie werd geschreven door columnist Roos Schlikker en de regie en productie is in handen van Idse Grotenhuis en Will Koopman, bekend van Divorce en Familie Kruys.