Kevin McCallister in Home Alone

Misschien wat vroeg om over kerstcadeautjes na te denken, maar dit mag je zeker niet missen! Home Alone in Concert komt namelijk voor het eerst naar de Nederlandse bioscoop. Je kan de film eenmalig in Ahoy Rotterdam kijken terwijl de muziek live gespeeld wordt door het Noordpool Orkest met begeleiding van het Nederlandse Concertkoor!

De kerstboom optuigen, lootjes trekken, maar vooral met een veel te groot kerstdiner achter de kiezen films bingen. Het hoort allemaal bij de maand december en dan kan klassieker Home Alone natuurlijk niet ontbreken. Al jaren kijken we naar Kevin die thuis achterblijft en twee dieven achter de tralies weet te krijgen, maar misschien waren deze fouten je nog nooit opgevallen. Nu kan je deze kersthit bijwonen met een live concert.

McCallisters in Rotterdam

Op 27 december 2021 keren de McCallisters terug naar het witte doek. De ultieme kerstfilm draait voor één avond in Ahoy Rotterdam waar het Noordpool Orkest en het Nederlands Concertkoor de iconische soundtrack van John Williams live uitvoeren.

Article continues after the ad

Love, Actually

Is Home Alone niet jouw ding, maar wil je wel graag een live filmconcert bijwonen? Eind november draait ook Love Actually in verschillende bioscopen in Nederland, mét livemuziek. Wil je deze films niet missen? Check de website van Cinema In Concert voor kaartjes. En dan zeggen we alvast merry christmas, ya filthy animal.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.