Merel Westrik en Martien Meiland

Ladies Night-presentatrice Merel Westrik geeft toe dat ze, waarschijnlijk net als de rest van de Chateau Meiland-fans, nogal schrikt van Martien Meilands beruchte 'gilletjes'.

Article continues after the ad

Dat vertelt ze voor de camera's van Shownieuws tijdens de opnames voor de Oud & Nieuw special van Ik Hou van Holland, die vanavond te zien is op SBS6. Hier zit ze samen met andere BN'ers, waaronder Martien, in.

 

Even schrikken

Merel krijgt een enorme schrikreactie wanneer ze Martien tekeer hoort gaan. "Ik heb genoten van alle keren dat Martien schrikt", geeft de presentatrice toe. "Dan schrik ik altijd met hem mee. Dat is hilarisch." Vervolgens doet Jan Versteegh, die ook in de Oud & Nieuw special zit, de fameuze gilletjes na.

 

Waarom gilt Martien Meiland zoveel?

Eerder gaf Martien al aan dat hij aan één oog volledig blind is na een verschrikkelijk ongeluk in zijn jeugd. Nu zegt hij dat dit ook één van de redenen is dat hij zo vaak de boel bij elkaar gilt. Hij heeft een 'dode hoek'. "Daarom zeg ik ook altijd als we in het vliegtuig zitten tegen Erica: ga links van me zitten, anders zie ik je niet."

De Oud & Nieuw special van Ik Hou van Holland is vanavond vanaf 21:55 te zien op SBS6.