Merel Westrik, zwanger

Het jaar begint goed voor Merel Westrik en haar RTL-liefje Pepijn Crone. Het stel kondigde namelijk gisteren de komst van een kleine spruit aan.

Article continues after the ad

"Nieuw jaar. Nieuw leven", begint de presentatrice haar bericht op Instagram. "Opdat 2021 voor jullie allemaal een jaar mag zijn vol verwondering. En vol lichtjes als het even donker wordt. Dan de credits, niet onbelangrijk bij een foto: de helft van het copyright ligt bij Pepijn Crone", grapt de oud-Mol erop los.


Laatste loodjes

Met een heel lief buikje lijkt de komst van de kleine nog ver weg, maar niets is minder waar, zo blijkt uit de bijgevoegde hashtag '#nog4maanden'. Dat heeft Merel dus goed geheim weten te houden! Of het een meisje of jongen wordt, verklapt ze dan weer niet.

Baby op komst

Ook 'vader' Pepijn Crone kan niet wachten om de baby te mogen verwelkomen. "Gelukkig nieuwjaar allemaal! En het wordt me een jaar. Merel Westrik en ik verwachten in 2021 a new kid on the water. Nu nog onder Merels wetsuit, straks misschien op een eigen board. Maak er een mooi jaar van allemaal, wij kijken er naar uit." Het wordt voor hem zijn derde kind: uit een eerdere relatie heeft hij al een zoon en een dochter.


Kinderwens

Voor de Ladies Night-presentatrice wordt dit wel haar eerste kind, en ze heeft dan ook nooit een geheim gemaakt van haar kinderwens. "Ik ben een uitsteller, een late leerling, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren", vertelde ze eerder al openhartig aan de Volkskrant. "Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen. Dat is nogal wat. Ik vind het altijd heel knap en onbegrijpelijk als mensen daar licht over doen."

Merel en Pepijn zijn niet het enige koppel dat in 2021 een kindje mag verwachten. Eerder maakten o.a. Eva Crutzen, Marly van der Velden, Riverdale-actrice Vanessa Morgan en MAFS-Sanne al bekend zwanger te zijn.