In september keert de Marvel-serie The Gifted terug op televisie. En de strijd tussen mens en mutant wordt er in het tweede seizoen alleen maar heviger op!

Article continues after the ad

Zwanger

In The Gifted volgen we een aantal mutanten die op de vlucht zijn voor de autoriteiten. In het eerste seizoen leidde dit al tot heftige confrontaties tussen mens en mutant. Het tweede seizoen lijkt er doodleuk nog een schepje bovenop te doen. Geen wonder, de mutant Polaris (gespeeld door Emma Dumont uit Pretty Little Liars) is zwanger. Hierdoor gaat ze niet alleen heel ver om zichzelf en haar pasgeboren kind te beschermen, ze is ook nog eens krachtiger dan ooit! Ondertussen stookt Reeva Payge (Grace Byers) het vuurtje tussen de twee kampen nog hoger op…

Hellfire Club

The Gifted is een spin-off van de X-Men (de Merry Mutants worden zelfs nog even genoemd in de trailer). Voor hardcore Marvel-fans is deze serie dan ook een feest van herkenning! In de trailer wordt er onder meer gehint op de komst van de Morlocks en de Hellfire Club. Daarnaast zullen onder meer bekende mutanten als Blink (Jamie Chung) hun opwachting maken in het tweede seizoen van deze FOX-serie.

Het tweede seizoen van The Gifted gaat op 25 september van start in Amerika. Met een beetje geluk volgt de Nederlandse divisie van FOX snel daarna!