De nieuwe MIB, vooralsnog bekend als Untitled Men In Black Spin-Off, krijgt hoogstwaarschijnlijk de titel Men In Black International!

Op de Braziliaanse Comic Con is de titel van het scifi-avontuur onthuld! De eerste drie MIB’s speelden zich grotendeels af in New York, waar de geheimagenten K. (Tommy Lee Jones) en J. (Will Smith) hun thuisbasis hadden. Als je kijkt hoe populair de avonturen van de alien-jagers zijn is het best vreemd dat ze niet eerder gingen globetrotten (de ruimte telt niet!).

In Men In Black International reizen de ‘personen in het zwart’ Agent H. (Chris Hemsworth) en Agent M. (Tessa Thompson) over de hele wereld om een buitenaardse dreiging te stoppen. Da’s reden tot vreugde, want het duo speelde eerder zéér amusant samen in Thor: Ragnarok.
 

 

Article continues after the ad

 

Chris Hemsworth liet vorige maand nog weten dat de opnames erop zaten. Volgens de acteur hebben ze gewerkt in Londen, Marokko, Italië én New York. International doet zijn titel dus sowieso eer aan!
 

Men In Black International

Emma Thompson keert terug als Agent O. Deze rol is belangrijk, want Thompson speelde ‘m ook in Men In Black 3: zij is één van de weinig links met de eerdere MIB-films. De sterrencast wordt compleet met Rebecca Ferguson (Mission: Impossible), Kumail Nanji (The Big Sick) én Liam Neeson!

Men In Black International wordt geregisseerd door F. Gary Gray, bekend van actiekrakers als The Fate Of The Furious, The Italian Job en Straight Outta Compton. De film draait vanaf 14 juni in de bioscoop.