Er staat een prachtige aflevering van Say Yes To The Dress op ons te wachten. Namelijk eentje waarin de eerste transgenderbruid een prachtige trouwjurk zal uitzoeken.

Article continues after the ad

Fantastische ervaring

Gabrielle vindt het geweldig dat ze meedoet aan het programma. "Ik vind het mooi dat ik nu de kans krijg om mijn verhaal te vertellen. De cast en crew van Say Yes To The Dress hebben mij met respect behandeld en geen gekke vragen gesteld. Het was een fantastische ervaring. En mijn jurk is waanzinnig."

De jurk

Welke jurk het geworden is, houdt ze natuurlijk geheim. Ook haar aanstaande mag nog niks weten. "Het was een hele ervaring om een trouwjurk te kiezen. Ik ging met m'n moeder naar de winkel, zonder echt te weten wat ik wilde, en met een lichaam dat er na mijn operatie ook helemaal anders uit zag. Maar het is gelukt."

Kijken!

In Amerika kunnen ze op 25 maart de jurk van Gabrielle bewonderen. Wij moeten nog even wachten. Het is nog niet bekend wanneer deze aflevering van Say Yes To The Dress in Nederland te zien is. We houden je op de hoogte!