Het is amper te beschrijven hoe goed Melissa McCarthy het doet in haar hilarische rol als de vaste perswoordvoerder van Donald Trump.

Article continues after the ad

Sean Spicer

We laten je op zondag vaak de inmiddels beroemde parodieën van Alec Baldwin als Donald Trump zien, uit de uitzending van Saturday Night Live de avond ervoor. Ook gisteravond was "Trump" weer van de partij, maar inmiddels is er ook een nieuwe antiheld met zijn eigen parodie opgestaan.

Sean Spicer, de vaste perswoordvoerder van de Amerikaanse president, heeft zichzelf in twee weken al meer dan een paar keer in de problemen gebracht. Zo loog hij bijvoorbeeld over de grootte van het publiek bij Trumps inauguratie in januari. Hij doet nu al denken aan Muhammed Saeed al-Sahaf, de hilarische woordvoerder van Saddam Hoessein die tijdens de oorlog in 2003 maar bleef ontkennen dat zijn land aan de verliezende hand was, ook al vielen de bommen tijdens zijn persconferenties om hem heen.

Melissa McCarthy

Enter Melissa McCarthy, die ondanks haar andere geslacht een extreem indrukwekkende en al even grappige Sean Spicer neerzet. Van het ontkennen van het inreisverbod voor moslims tot het wegpesten van de pers: McCarthy zet een indrukwekkende persconferentie neer die helaas niet eens zo ver van the real thing is verwijderd. Kijk en vergelijk zelf!