Gasten die naar de Franse B&B van Martien, Erica en Maxime Meiland afreizen, verwachten dat de familie uit tv-hit Chateau Meiland 'er altijd is'.

Article continues after the ad

Dat geeft Maxime Meiland deze week aan in gesprek met het AD, waar ze haar eigen reality-serie promoot. "Misschien, als het allemaal niet zo was ontploft, hadden we het wel langer volgehouden in Frankrijk", zegt ze over de druk die op de fam ligt vanwege hun plotselinge giga-bekendheid.


Geen privacy

"Nu is het heel zwaar, zeven dagen per week werken en gasten die verwachten dat je er altijd bent", gaat Maxime verder. En dat eist ook zo zijn tol op het privéleven van de Meilandjes. "We moeten te veel van onze privacy ervoor opgeven." Het komt dan ook niet uit de lucht vallen dat Martien en Erica in Nederland niet verdergaan met een B&B. Maxime: "Als we teruggaan naar Nederland hebben zij vooralsnog geen plannen om een bed and breakfast te beginnen".

Trouble in paradise

Het is nog maar de vraag hoe die uitspraken van Maxime gaan vallen. Eerder beklaagden gasten zich al over de, euhm, 'houding' van het gezin. Zo klapten twee Nederlanders laatst uit de school: ze wilden graag trouwen in het Chateau, hadden alles al geregeld (dachten ze), maar de familie blies het hele gebeuren volgens hen last-minute af. Wat is er allemaal aan de hand?

Vervelend!

'Wat een gezeik!', zou Martien schreeuwen. En misschien is dat ook wel zo; volgens de familie heeft het Nederlandse koppeltje gewoon zelf gecanceld. Hoe dan ook: binnenkort kunnen we weer genieten van een hysterisch nieuw seizoen van Chateau Meiland. Dat gaat 23 maart om 20:30 uur van start op SBS6. En de nieuwe realityshow van Maxime is elke vrijdag om 17:00 uur te zien op lindameiden.nl. Wat goééééd!