Martien Meiland en Erica in Chateau Meiland

Als de Meilandjes bij alle speculaties en geruchten rondom hun BN'er-schap steeds een fles wijn moesten opentrekken, waren ze zelfs al door hun eigen mega-voorraad heen! Het nieuwste bizarre gerucht? Talpa zou hun illegale boerderij hebben gekocht. Erica en Maxime gaan helemaal stuk!

Article continues after the ad

De boosdoener bleek Bekendeburen, een BN'er-huizensite. Het platform slingerde eerder deze week en bizar gerucht de wereld in: "de geruchten die de ronde doen verklaren een hoop. De koper zou, volgens deze geruchten, Talpa of een van de dochtermaatschappijen zijn." Volgens de site is dit 'niet geheel onlogisch' "want in het nieuwe seizoen moeten de Meilandjes op huizenjacht en dan moet deze ruis er niet tussendoor lopen. Het klinkt zeer logisch."

Reactie Erica en Maxime Meiland

Erica en de zwangere Maxime Meiland kunnen hun lach niet meer inhouden toen Shownieuws hen gisteren met dit bizarre gerucht confronteerde. "Dat is natuurlijk absoluut niet waar", lacht Maxime. Erica kon het niet meer aanhoren en brak in. "Mag ik mij er even mee bemoeien? De kopers van deze boerderij zijn hier toevallig."

Absolute onzin

De mensen die de boerderij daadwerkelijk op de kop tikten, waren tijdens het interview nog wat plannen aan het maken. En nee: dus niet John de Mol of een andere Talpa-bobo. "Ze lopen rond met een aannemer om te kijken wat ze hier nog willen veranderen. Dus absoluut niet waar! Waarom zouden wij ons huis verkopen aan Talpa?"


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: