Carlo Boszhard

Het scheelde niet veel of Carlo Boszhard was er gisterenavond met de winst vandoor gegaan in de verhitte strijd om de kijker! Zijn nieuwe RTL 4-hitshow I Can See Your Voice kruipt steeds dichterbij de topscores van de familie Meiland en hun SBS6-realityserie.

Article continues after the ad

Stichting KijkOnderzoek publiceerde eerder vanochtend de kijkcijfers van gisterenavond en die laten een soort nek-aan-nekrace zien. Chateau Meiland - met in de aflevering van gisteren een héél emotioneel weerzien - is met bijna 1,4 miljoen kijkers nog altijd het best bekeken niet-Journaal-programma. Maar... Carlo hijgt Martien in zijn nek!

I Can See Your kijkcijfers

De eerste aflevering van I Can See Your Voice, toen nog met Ronnie Flex in het BN'er-panel, begon met 954.000 kijkers en steeg de week erna naar bijna 1,1 miljoen kijkers. Nou, je voelt 'm al aankomen: Carlo knalde deze week nog verder door. De show trok gisteren bijna... 1,3 miljoen kijkers! NPO 1 had tijdens primetime een beetje het nakijken, zeker als je het vergelijkt met de commerciële zenders. Ali B Op Volle Toeren bleef steken op 679.000 kijkers en KLEM trok het daarna weer een beetje recht met 888.000 kijkers.

Martien vs. Carlo

Volgende week staan Martien, Maxime en Erica nog een keer recht tegenover Carlo en zijn BN'er-panel. De week daarna niet meer. De Meilandjes komen donderdag namelijk met hun allerlaatste aflevering van het seizoen. De volgende keer dat we de fam weer zien, is tijdens de (nu al omstredenChateau Meiland viert kerst in Zweden special. Die is op 22, 23 en 24 december te zijn op SBS6!