Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens zit weer op zijn talkshowstoel en trapte gisteren zijn nieuwe RTL 4-seizoen af met onder meer een item over preparateur Wesley Kevenaar. Hij gaat de overleden bulldog Bommel van de Meilandjes opzetten. Beau schrok zich alleen te pletter toen er achter 'm een stel opgezette honden zat.

Article continues after the ad

Beau kondigde het item aan, liet een Meiland-filmpje zien, stelde Wesley aan de kijker voor; it's all good. Tot hij naar achter keek om een van Wesleys creaties op te pakken. "Ik zie… Hoaoaoaoa, jeetje!", schreeuwde Beau, zichtbaar onder de indruk van de opgezette honden. "Die zijn echt levensecht! Mag ik er een oppakken?", vroeg hij, waarna 'John' op tafel kwam te staan.


Bommel wordt opgezet

Wesley kende Nederlands bekendste tv-viervoeter nog niet. "Mijn vriendin had hen (De Meilandjes, red.) aan de telefoon en ze vertelden dat Bommeltje ingeslapen zou worden omdat hij zo veel pijn had aan zijn gewrichten. Dat was wel even spannend. Dan wordt het dus een bekende hond die je binnenkrijgt." Wesleys werk gaat dan half Nederland door. "Nu moet ik niet alleen de baasjes overtuigen, maar ook alle kijkers van Chateau Meiland."

De status van Bommel

Wesley kan nog niet beginnen met Bommel. "Hij ligt nog steeds in de vriezer." De preparateur liet in een ander interview, met het AD, al doorschemeren dat hij standaard een halfjaar aanhoudt voordat de baasjes het eindresultaat mee naar huis kunnen nemen.


Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: