Martien, Maxime en Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Vrolijk nieuws voor de fans van Chateau Meiland: de razend populaire realityserie is nu al verzekerd van een nieuw seizoen.

Vandaag maakte SBS bekend dat Chateau Meiland een gloednieuw seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen van deze prettig gestoorde realityserie te zien zijn. “Meer details volgen op een later moment”, luidde het spaarzame commentaar van de woordvoerder van Talpa.


Angela de Jong

Helemaal verrassend is de verlenging van Chateau Meiland natuurlijk ook weer niet: niemand had verwacht dat SBS de stekker uit de succesvolle realityserie zou trekken. Toch klinkt er ook gemor: Volgens Angela de Jong ligt overexposure van de familie op de loer. Daarnaast zijn er kijkers die vinden dat de glans er wel een beetje af is sinds de Meilandjes Frankrijk hebben verruild voor Nederland.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Pretentieloos plezier

Maar de fans van Chateau Meiland zullen zich ongetwijfeld weinig van aantrekken van dat gemopper. Volgens de vaste kijkers (en dat zijn er nogal wat) biedt de realityserie pretentieloos plezier en luchtig vermaak in een tijd waarin maar weinig te lachen valt. Voor die mensen hebben we nog meer goed nieuws: Chateau Meiland wordt komende zomer dagelijks uitgezonden bij SBS!