Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

Wat. een. aflevering! De bom ontplofte in de villa. Tranen vloeiden, mannen werden uitgemaakt voor leugenaar en Gaby voelde zich bedrogen. Verreweg de meest dramatische aflevering tot nu toe! De kijkers zijn ondertussen weer boos Gaby Blaaser. 

Wie heeft Gaby bedrogen?

Het is DE vraag van de aflevering: wie heeft er gelogen en maakt Gaby emotioneel? Tijdens haar date met Jethro vertelt hij dat Jordy na zijn super romantische date met Gaby heeft rondgebazuind dat hij had getongd met De Bachelorette (is dat zo?). Daar schrikt Gaby heel erg van en ze confronteert de mannen tijdens de cocktailparty. "Als ik iets haat in het leven, dan is het liegen", vertelt de Bachelorette. "Het maakt me intens verdrietig als ik dingen hoor en twijfel aan één van jullie of al jullie oprechtheid", snikt ze.

Jordy voelt zich duidelijk aangevallen en vindt dat een misverstand compleet uit de hand is gelopen. Zijn respect voor Gaby lijkt opnieuw een deuk te krijgen. "Ik was echt flabbergasted ja. Ik dacht echt 'Waar heb je het over? Wat zeg je nou?' We weten toch allebei wat er gebeurd is?" Ook dat Jethro hem heeft 'verklikt' bij Gaby stelt hij niet op prijs. "Ik schrok er wel van. Ik ben een van, als er iets gebeurt, dan gebeurt het tussen twee personen."

Article continues after the ad

Cliffhanger

Tijdens de rozenceremonie nemen we afscheid van de olijke Kasper en de volwassen Boy. Jethro, Joey en Niek krijgen zonder twijfel een roos en dan is er nog maar één roos over. Die zou dan toch voor Jordy moeten zijn? Maar daar twijfelt De Bachelorette nog over. En we zien deze aflevering niet of hij doorgaat! Heel erg frustrerend...

Boze kijkers

De kijkers snappen Gaby totaal niet deze aflevering. "Hoe ze tegen die mannen praat is echt niet ok. Je wil toch een gelijkwaardige relatie", schrijft een Twitteraar. "Jeetje wat een dramaqueen is Gaab", roept een ander. En dat vinden wel meer fans. "Wat aanstellerig dit."  En: "Wat een overdramatische aflevering over een misverstand zeg." We zijn benieuwd naar de laatste twee afleveringen. Vindt Gaby überhaubt wel de ware liefde?

De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien!