Twin Peaks: the Return

David Lynch verbaasde iedereen toen hij dit jaar een korte film op Netflix zette: What Did Jack Do? Binnenkort kunnen we van nog méér surrealistische fratsen genieten, want David Lynch maakt een nieuwe serie voor Netflix!

In What Did Jack Do? verhoorde een rechercheur (David Lynch) een klein aapje dat werd verdacht van moord. Het is moeilijk te zeggen waar de film precies over gaat, maar er worden ook een paar leuke liedjes gezongen!

Fans van David Lynch genoten van de korte film, en over een tijdje komt er wéér nieuw materiaal van de excentrieke film- en seriemaker. Hij werkt momenteel aan een nieuwe serie, met als werktitel Wisteria.

Article continues after the ad

Volgens geruchten heeft Lynch de opdracht om dertien tot 25 afleveringen te maken, en begint het filmen van Wisteria medio 2021. Verder is er nog niet veel bekend: er wordt gefluisterd over een totaal nieuwe serie, of kan het gaan om een nieuw seizoen… Twin Peaks?

Maakt David Lynch een nieuwe Twin Peaks?

Twin Peaks: The Return eindigde enorm vaag, en David Lynch heeft gezegd dat hij best nóg een seizoen wilde maken als hij goede ideeën had. The Return werd gemaakt voor CBS, maar daar zaten ze niet echt te wachten op een extra reeks. Misschien dat Netflix het stokje overneemt?

Het is totaal onduidelijk, maar we houden Lynch zijn Youtube-kanaal (waar hij regelmatig een weerbericht voorleest!?) nauwlettend in de gaten.