Viviënne van den Assem en Luuk Ikink van RTL Boulevard

De redactie van RTL Boulevard heeft een heftige horrorweek achter de rug. Hun terugkeer na twee dagen zonder uitzending werd beloond met meer dan een miljoen kijkers.

Twee dagen achter elkaar geen show is een unicum voor het programma, maar geen leuke. Presentatrice Viviënne van den Assem noemde het een nieuw dieptepunt voor RTL Boulevard. Eerder in de week was de redactie al in diepe rouw door de aanslag op Peter R. de Vries en afgelopen zaterdag werd de studio ontruimd vanwege een ernstige dreiging.

Nieuwe Boulevard-studio

Volgens SKO (Stichting KijkOnderzoek) keken er 1,16 miljoen mensen naar de terugkeer van het actualiteitsprogramma in een gloednieuwe studio. Het Boulevard-team is naar het mediapark in Hilversum verhuisd. De studio op het Leidseplein in Amsterdam voelde niet meer als een prettige werkplek voor de redactie.

Article continues after the ad

Terugkeer John van den Heuvel

Misdaadverslaggever John van den Heuvel vertelde op zijn Instagram dat hij snel weer naast zijn collega’s hoopt te staan. “Chapeau voor het fantastische en dappere team van RTL Boulevard dat na een dramatische week er vanavond gewoon stond en niet wijkt voor de dreiging van geweld.

RTL Boulevard is iedere dag om 18:35 uur te zien op RTL4. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.