Charlize Theron timmert hard aan de weg als actiester. Na Mad Max: Fury Road en Fast and Furious 8 geeft ze opnieuw vol gas in Atomic Blonde!

Article continues after the ad

Huurmoordenaar

In Atomic Blonde speelt Charlize Theron Lorraine Broughton, een huurmoordenaar van de Britse geheime dienst. Zij wordt naar Berlijn gestuurd om te voorkomen dat een lijst met geheim agenten in verkeerde handen valt. Daarbij heeft ze al haar skills nodig om levend naar Engeland terug te keren. Naast Theron zijn ook James McAvoy (Split) en John Goodman (10 Cloverfield Lane) te zien in Atomic Blonde.

Hyped

Oscar-winnaar Charlize Theron heeft met Mad Max: Fury Road en Fast and Furious 8 al laten zien dat ze zich prima thuis voelt in actiefilms. Een andere reden om uit te kijken naar Atomic Blonde is dat de film is geregisseerd door David Leitch. Hij regisseerde eerder een actiefilm genaamd, misschien heb je er wel eens van gehoord, John Wick! Zijn volgende project? Deadpool 2! Als je nu nog niet hyped bent voor deze nieuwe actieheldin, weten wij het ook niet meer.

Atomic Blonde draait deze zomer in de Nederlandse bioscopen!