Victor en Sergio zoeken kandidaten voor een nieuw seizoen First Dates!

Geluk, schaamte, medelijden, leedvermaak, ongemak, verliefdheid: First Dates toont ons regelmatig alle menselijke emoties, en bezorgt ons soms zelfs gevoelens die nog niet bestonden... Lijkt het je wel wat? De datingshow is op zoek naar nieuwe kandidaten!

First Dates zorgt regelmatig voor hartverwarmende televisie, hoewel de show ook vaak een beetje… tenenkrommend is. Twitter vormt tijdens elke uitzending een hilarisch vuurpeloton dat iedere deelnemer onder een vergrootglas legt.

Ben je daar helemaal niet bang voor (of gewoon wanhopig op zoek), dan kun je je hier opgeven voor het nieuwe seizoen First Dates. De site moedigt je ook aan om vrienden, familie en kennissen op te geven, maar dát kunnen we niet zonder meer aanraden, als je het gezellig wil houden, tenminste!

First Dates

Mogelijk word je benaderd om een vragenlijst in te vullen met dingen/eigenschappen die je leuk vindt, of juist helemaal niet. In principe gebruiken ze de informatie om een date te vinden die precies bij je past; ook al zou je dat op basis van First Dates niet altijd zeggen.

Article continues after the ad

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je hier inschrijven voor het nieuwe seizoen First Dates.

Foto: BNNVARA/Estera Marysia