André Hazes en Monique Westenberg

In het nieuwe jaar kan er natuurlijk weer een hoop gebeuren in het leven van onze favoriete sterren! Als we paragnost Liesbeth van Dijk mogen geloven, lijken er mooie tijden aan te breken voor Monique en André, maar wel iets anders dan we misschien hadden verwacht.

Article continues after the ad

Shownieuws schakelde de paragnost in om haar licht te laten schijnen op het mooie koppel.

Reisje naar Afrika

Onlangs liet André Hazes zich nog uit over uitbreiding van zijn gezin. Hij hoopt heel erg dat hij binnenkort een meisje mag verwelkomen, ondanks de vruchtbaarheidsproblemen van zijn Monique. Liesbeth ziet een tweede kindje er helaas voor André nog niet van komen. "Wat ik wel hoor, is adoptie. Dat kan zomaar zijn dat ze een kind uit Afrika adopteren", schemert ze door.

Link met adoptie

Shownieuws-verslaggever Guido den Aantrekker vindt dat niet eens zo'n gek idee. "Wat weinig mensen weten, is dat André zijn vader ooit een kindje uit Kenia heeft geadopteerd en toen hij overleed, heeft Rachel dat voortgezet. Zij betalen al jaren voor het levensonderhoud van dat meisje dat inmiddels volwassen is. Zij hebben dus sowieso een link met Afrika en adoptie", licht hij toeNu is natuurlijk nog wel even de vraag of André in de voetsporen van zijn ouders treedt en wat hij überhaupt zelf van dit plan vindt.

Dubbele bruiloft

Naast André lijkt ook zus Roxeanne Hazes een mooie toekomst in het verschiet te hebben liggen, als we Liesbeth mogen geloven. "Roxeanne, zij gaat trouwen! Ze blijft haar hele leven lang bij deze man. Ik zie haar met haar moeder blijven struggelen, dus is Rachel op haar bruiloft? Nee." Wie weet wordt het dus wel een dubbele bruiloft ergens in oktober.

Bekijk hier de aflevering terug.