André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes ging deze maand voor zijn Monique op zijn knieën en een huwelijk lijkt dan ook aanstaande. Hoewel ze hier en daar al wat details hebben losgelaten over hoe dat festijn eruit moet komen te zien, tastten de media nog in het duister over de precieze dag.

Article continues after the ad

Dat houdt die specifieke bladen en kranten echter niet tegen om alvast een voorspelling te doen. 

Naar het buitenland

André Hazes heeft hier en daar zelf al wat naar buiten gebracht. Zo ziet hij een grootse bruiloft wel zitten, terwijl Monique het liever klein wil houden. Hoe dan ook: de twee zijn er al wel over uit waar ze willen trouwen. "We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken", schemerde hij al door aan RTL Boulevard. "We hopen lekker ver te gaan."

Trouwen in coronatijd?

De zanger ziet het al helemaal voor zich. "De eerste dag het eten en het trouwen en de dag erna lunch op het strand. Zo zie ik het voor me." Eén probleempje: het coronavirus dat nog wereldwijd actief is! Dat zou de grootse bruiloftsplannen nog weleens in de weg kunnen zitten of toch niet? Als het namelijk aan de media ligt, hoeft hij zich geen zorgen te maken. Zij voorspellen dat hij pas op 14 oktober 2021 zijn gelofte gaat uitspreken.

Bijzondere datum

Je vraagt je vast af: nou, waarom in oktober? Op die datum is het precies dertig jaar geleden dat André Hazes senior en Rachel elkaar het jawoord hebben gegeven! Daarnaast is hopelijk dan het coronavirus geminderd, dus kan het grote feest alsnog doorgaan. Wel even een slag om de arm, want de twee hebben allebei deze datum niet bevestigd.