Russell Crowe

Regisseur Taika Waititi waarschuwde Marvel-fans al dat Thor: Love and Thunder een knotsgekke film wordt, en dat lijkt te kloppen. Naast ruimtehaaien, neonlampen en Christian Bale wordt zelfs… Russell Crowe uit de kast gehaald!

Volgens filmsite Deadline had Marvel geheim willen houden dat de rol van de Gladiator-ster uitlekte. De laatste weken werd Crowe echter zó vaak gespot met Chris Hemsworth dat Marvel het van verdriet maar bevestigde.

Wat de rol van Crowe precies wordt blijft onbekend. Volgens geruchten gaat het om een grappige cameo, zoals die van Jeroen van Koningsbrugge in Spider-Man: Far From Home.

Article continues after the ad

 

Aan de andere kant is een zwaargewicht als Crowe natuurlijk een prima toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe. Zul je net zien dat Taika Waititi van plan is om Russell Crowe te laten zingen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Volgens Taika Waititi wordt Thor: Love and Thunder nog gekker dan Ragnarok, en dat is dankzij de bizarre humor al één van de gaafste films in het Marvel Cinematic Universe. Naast Chris Hemsworth zien we in elk geval geval Christian Bale als Gorr the God-Butcher. Natalie Portman neemt waarschijnlijk het hamertje over als Thor en Tessa Thompson is weer te zien als Valkyrie. Schijnbaar keert zelfs Jeff Goldblum terug als de vreemde Grandmaster.

Thor: Ragnarok

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn momenteel in volle gang in Australië. Als het goed is verschijnt de film in mei 2022 in de bioscoop.