Maxime Meiland

Realityster Maxime Meiland is al een tijdje bezig met haar eigen kledinglijn. Nu blijkt dat een gedeelte van haar ‘ontwerpen’ gewoon te koop zijn op AliExpress!

 

Maxime Meiland, de dochter Martien en Erica, laat zich alle aandacht prima welgevallen. Op Instagram is de realityster erg populair en ze is zelfs al een tijdje bezig met haar eigen kledinglijn.

Nou ja, ‘eigen kledinglijn’… RTL Boulevard ging op onderzoek uit en ontdekte dat een paar van Maximes creaties gewoon te koop staan op de Chinese handelssite AliExpress. Op haar sociale media en in Chateau Meiland zijn af en toe wat kleren te zien van Maximes hand, en de gelijkenis is… behoorlijk treffend. Nu snappen we die extra wijntjes wel!

Article continues after the ad

Boulevard zocht contact met Maxime om de blamage op te helderen, maar dat gebeurde toch niet helemaal. Maxime zegt dat ‘haar kledinglijn stoffen gebruikt uit China, maar dat ze ze niet allemaal zelf ontworpen heeft.’ Nu zullen verschillende kledingmakers ongetwijfeld dezelfde stoffen gebruiken, maar deze kleding is precies hetzelfde!

Chateau Meiland

De Meilandjes kwamen vorige week nog in het nieuws omdat Martien had gezegd dat hij bang was voor een faillissement vanwege de coronacrisis. Later nuanceerde hij dat, maar vooralsnog is er geen verblijf in Chateau Marillaux mogelijk.

Beeld: Linda.Meiden