Maxime en Claire Meiland en Leroy Led

De zwangere Maxime Meiland is helemaal gelukkig met haar tweede kind op komst. Ze vertelt in Beau Monde dat ze ook voor een kind zou kiezen als ze haar vriend Leroy niet had: “Ik kan het prima alleen rooien.” 

Baby in de planning

Maxime Meiland is van één ding zeker: een tweede kind, die kwam er hoe dan ook. "Veel mensen zeggen: 'We wachten met kinderen, want het komt nu niet uit.' Maar het komt eigenlijk nooit uit, er is altijd wel iets", vertelt de 25-jarige reality ster aan het tijdschrift. Als ze geen vriend had, dan was ze wel op zoek gegaan naar een donor of een gay-stel. “Ik ben van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie”. 

Het is tijd

Maxime zou ook niet veel later een kind willen dan dit exacte moment. “Ik het belangrijk dat er geen té groot verschil zit tussen Claire en de baby.” 

Article continues after the ad

De vader van 4-jarige dochtertje Claire is niet in de picture, maar Chateau Meiland cameraman Leroy weet zeker dat hij de vaderrol goed gaat vervullen. In het jaar dat Maxime en Leroy samen zijn, heeft Leroy een hechte band opgebouwd met de kleine Claire. “Je merkt dat Claire heel erg naar mij toe trekt. We zien elkaar zo veel en ze gaat me echt als vaderfiguur zien.” 

We verwachten Leroy meer te zien in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

 

Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus weer te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.